Dzūkų magyras

Posted on Posted in Prekeiviai, Vilnius

Gerovės ir laimės, simbolis bei magiška priemonė apsisaugoti nuo pikto – viename kepalėlyje. Duona visais laikais Lietuvoje turėjo daug reikšmingų simbolių ir tradicijų. Kasdieninė ruginė duona pelnė šeimos maitintojo statusą, baltų miltų pyragai tapo prabangos ir gero gyvenimo simboliu. Nuo pagonybės laikų, kuomet pirmas duonos kepalėlis buvo aukojamas dievams, o kiekvienas šeimos narys gaudavo namų šeimininko atriektą riekę, iki šiandienos, kuomet duona kepama kiekvieno skoniui ir poreikiams, svarbiausia - duonos kepimo amato išmanymas bei pagarbus požiūris.

Nesvarbu, ar ieškote tos tikrosios lietuviškos, ruginės duonos, ar norite pasilepinti šventiškesniais kepiniais, kas rytą šviežios duonos ir bandelių, raguolių ir meduolių, sluoksniuotų ir mielinių kepinių aromatai sklando „Dzūkų magyrų“ kepykloje. Ypatingoms progoms kepykla gamina šimtalapius, šakočius ir pagal individualius užsakymus.

„Dzūkų magyrų“ kepyklos komandoje - keturi kepėjai ir pagalbininkas. Dauguma darbuotojų – vietiniai gyventojai. Kepykla įrengta pagal visus šiuolaikiškos kepyklos techninius reikalavimus. Šakočiams kepti naudojama elektrinė krosnis, kur galima reguliuoti reikiamus kiekius, apimtis. Kitai produkcijai gaminti naudojama šiuolaikinė konditerinė kepimo krosnis, todėl kepinių kokybė visuomet neabejotinai aukšta. Gamybos apimtis ir plėtrą nulems klientų poreikiai, tad šiandien – tai puiki pradžia.Kepyklos produkcija visų pirma skirta gyventojams iš aplinkinių miestelių, kuriems svarbu kiekvieną dieną įsigyti šviežių duonos gaminių. Valgytojų patogumui daugelis duonos gaminių tiekiami ir į artimiausius prekybos taškus,

Asortimentą sudaro miltų-grūdų gaminiai: šimtalapiai, skruzdėlynai, šakočiai, duona, batonai, bandelės, sausainiai, raguoliai, meduoliai, mielinės bandelės, sluoksniuotos bandelės, trapūs miltiniai gaminiai ir gaminiai pagal individualius užsakymus.

Šviežia ir kokybiška duona tampa kiekvieno save gerbiančio restorano atributu, tad savo duonos gaminius (o netrukus ir šaldytus pusgaminius) kepykla tiekia ir artimiausiems visuomeninio maitinimo taškams - restoranams, užkandinėms, kavinėms, viešbučiams.
Vadovaujamės gamybos technologija pagal patikrintus tautinio paveldo receptus. Naudojame tik lietuvišką žaliavą, nenaudojame maisto priedų ir konservantų, tad kepinių galiojimo laikas nėra itin ilgas.

Kontaktai

Adresas     Galsto g. 14, Laibagalių k., Lazdijų r.
Tel.        868569202
El.paštas:  valius.kokas@gmail.com

Tinklavietė:
dzukumagyras.lt