namine-duonele

Naminė duonelė

Posted on Posted in Prekeiviai

 

Juoda ruginė becukrė duona kepama tik iš šių produktų: pilno grūdo rupių ruginių miltų, vandens, kmynų, raugo ir druskos. Šis receptas atkeliavo iš Dzūkijos ir perduotas močiutės mano mamai. Nors močiutė kepdavo duoną, padėtą ant kopūsto lapo ir pašaudavo į malkinį pečių, mes adaptavome šį receptą, kad Jums galėtumėme pasiūlyti išskirtinio skonio juodą tradicinę duoną . Todėl tešla minkoma ir formuojama rankomis, nenaudojant jokių mechaninių įrengimų. Tai yra išskirtinis rankų darbo produktas. Ši duona pasižymi saldžiarūgščiu skoniu, puikiai tinka kasdieniam ir šventiniam stalui. Prisiminkime tą skonį, kai ant kvepiančios juodos ruginės duonos riekės užtepame storą sviesto sluoksnį ir atsikandame. Juk tai nepakartojama! Ar ne? Todėl atgaivinkime senąsias tradicijas ir neleiskime jų užgožti nereikalingais sintetiniais priedais pagardintiems gaminiams. Šiai duonelei yra duotas "Velželio" vardas, jis pasiskolintas iš kaimelio, kuriame ji kepama.

Kontaktai

Mobilus telefonas: +370 699 63919 (direktorius)
Mobilus telefonas: +370 657 79597 (gamybos vadovas)
Mobilus telefonas: +370 602 29882 (užsakymai ir atsiliepimai)
Buhalterija UAB Sigitos Balansai: +370 45 442909
Elektroninis paštas: info@namineduonele.lt

Tinklavietė
www.namineduonele.lt