Alvydo Pūro titulinė nuotrauka

Alvydas Pūras

Posted

Pūrų šeimos ūkis yra nedidelis. Žiemą ūkininkai augina mėsinius viščiukus. Viščiukai yra 70 % šeriami naminiais pašarais bei laikomi didelėje patalpoje, ant pjuvenų. Viščiukai pjaunami, kai jiems sueina 60 dienų. Mėsa būna sodraus skonio, tvirta. Ūkyje yra įrengta pešykla pagal visus veterinarijos reikalavimus. Veterinarijos atstovai vykdo planinius ir neplaninius apsilankymus.

Atėjus pavasariui ūkininkai išleidžia vištas „atostogų“. Tuomet prasideda daržovių sezonas. Lauke ir šiltnamiuose auginamos įvairios žalios daržovės (įvairių rūšių salotos, ridikėliai, svogūnų laiškai, krapai ir daugelis kitų daržovių). Augindami daržoves, ūkininkai nenaudoja cheminių preparatų, todėl kartais daržoves pagraužia vienas kitas kirminukas. Bet būtent todėl ūkininkai savo daržoves drąsiai siūlo ir patiems mažiausiems vaikams bei ligoniams. Daržovėmis prekiaujama iki rudens. Besibaigiant vasarai sucypsi viščiukai. Rugsėjo pabaigoje - spalio pradžioje ūkininkai vėl gali pasiūlyti šviežios, skanios, natūraliai užaugintos vištienos.

Pūrų šeimos ūkio produktai yra  pirkėjų vertinami ir perkami nuo pat mobiliųjų turgelių įsikūrimo. Turintys galimybę, pirkėjai atvažiuoja apsipirkti ir į namus.

Kontaktai

Telefonas   8 652 09300